Söndagskväll

Nu är helgen över. Det var jättemysigt att ha mamma och pappa här. igår var vi i stugan och sen åt vi trerätters hemma hos mig! Bilen såldes igår och idag tog jag bort annonsen på crosstrainern ska lägga in den igen men jag måste till gamla lägenheten (där den finns) och kolla lite uppgifter på den. förmodligen slänger jag in den igen imorn.

Snart dags att gå å sova tror jag.

Hejpåre!

Hejdå bilen!

Jaha då var bilen såld! =P

Inte för att jag kan förstå vad någon vill med en bil som har 6 stora fel och en broms som låst sig. Men jag ska inte säga emot... hela 600 kr får jag för den =P haha fy fan vilket jävla sne köp den där bilen var! never again!

Han ska hämta den imorgon!

Nu ska jag till jobbet!


Blocket

Nu har jag lagt in annonser på blocket för första gången.

Min crosstrainer och bilen - tråkigt bara att bilen är billigare än min crosstrainer.... där kan vi snacka om en kvalitetsbil! =P

Hoppas att jag blir av med dom båda men speciellt bilen vill bara lämna den bakom mig. Nappar ingen skickar jag den till skroten. Frågan är bara hur länge man ska vänta på att få svar?


Nej men titta solen!

Nu har Kicki och hennes syster åkt hem blev bara ett kort besök och ingen middag - typiskt! =P Kikis bil hade gått sönder så planerna ändrades. Ska snart ta och dammsuga och tvätta lite. By the way så tittar solen fram nu och då bor jag verkligen på rätt ställe det är så fint!

Hejpåre!
Typiskt aprilväder

Idag är det grått, mulet och regnigt – typiskt april.

Jag är ledig idag och har spenderat förmiddagen med att söka ett jobb som verkligen, verkligen är intressant! Ringde och pratade med kontaktpersonen och det kändes som om vi fick en bra kontakt hoppas att hon ringer och vill träffa mig. Skulle vara så kul! Jag vet att jag alltid skriver att jag söker drömjobbet hit och drömjobbet dit men det är mest för att jag vill ha ett jobb och blir ju alla jobb drömjobb! Men det här jobbet skulle innebära något helt nytt för mig och jag är sjukt spänd för det skulle vara helt fantastiskt om jag kunde få det! Åtminstone få komma på intervju – det är allt jag begär!

Idag är det sagt att Kicki ska komma hit och fika och har jag tur ska hon bjuda på middag =) Bäst att jag städar upp lite här hemma! Jag bakade igår eftersom mamma och pappa ska komma i helgen och det resulterade i att jag tappade ett ägg på golvet så det är skal överallt fast att jag tycker att jag tvättade golvet ordentligt.

Jaja bara att sätta igång.

 


Glas överallt

... att böja dagen med att ha sönder ett glas känns inte som en bra start... Hoppas verligen att dagen slutar bättre än den började! Klockan är 07.34 och jag längtar verkligen tills jag får gå och lägga mig igen jag är så trött!

Nu ska jag ta och göra mig snygg inför dagens jobb - hoppas verkligen att jag inte somnar på väg in i badrummet.

Sov gott =p

Ny vecka - nya?

God morgon bloggen!

Va sent du har gått upp jag själv har varit uppe med tuppen!
Men de kändes riktigt jobbigt och gjorde fysiskt ont när klockan ringde kl 7 kändes som om jag precis hade somnat. Förkylningen härjar som bäst och verkar inte riktigt vilja låta mig vara i fred. for god's sake just leave me alone! =P

Idag har jag varit hos barnmorskan och kollat upp mitt blodtryck som var för högt sist jag var där, nu är allt som vanligt men jag ska tillbaka om ett halvår eller så och kolla igen. Klockan 11 ska jag till jobbcoachen men jag orkade inte åka hem igen så jag tog mig in till stan och sitter nu på studentbiblioteket som är ovanligt lugnt och tyst för att vara ett studentbibliotek - det kan dock bero på att det nästan bara är jag här.

Har pratat med chefen och jag ska få vara kvar över sommaren så kul! =) Skönt att slippa tänka på sommarjobb utan nu kan jag fokusera på att söka de jobb som är fasta tjänster eller åtminstone 6 månader. Vi ska ses i veckan och kolla vilka tider som passar. Jag får ta alla tider jag kan men det skulle vara skönt med lite semester så att jag kan åka ner till Kalmar. Förra året hann jag aldrig ta mig ner eftersom Nora blev sjuk min sista semestervecka som jag hade tänkt att åka ner på.

Nähä nu ska jag ta mig i kragen och sysselsätta mig med något kul.

Hejpåre!

nu ska jag gå å sova

Åkte ju på en jäkla förkylning igen nu i veckan och den vägrar släppa taget - så segt!

tänker därför gå och lägga mig redan nu med förhoppningen att jag är super fräsch imorn när jag ska jobba

Börjar kl 12 men eftersom det inte går några bussar i norrland på söndagar så får jag snällt ta och gå hela vägen till stan så jag får väl bege mig hemifrån halv 11 eller nåt sånt =P

men det är bra att få lite frisk luft eftersom jag ska stå instängd i butiken själv hela dan så jag behöver all energi jag kan få!

sov gott kram

RSS 2.0