måndag och andra jobbveckan

Hej igen!

Räkningarna är betalda och jag har sökt två nya jobb. Så nu tänker jag njuta av måndagskvällen.

Mamma och pappa var här i helgen och fick för första gången hälsa på A. Som tycligen föll alla i smaken och blev väl omtyckt från första stund = Speciellt av Ida =)

Min sista semestervecka spenderades i A:s segelbåt där vi firade hans 30 årsdag. Det var mycket mysigt och väldigt trevligt. Även hans familj dök upp =)


Jag har varit på ytterligare en arbetsintervju för jobbet som merchandiser. Jag både hoppas att jag ska få jobbet men samtidigt inte... jobbigt läge =P

Kram på er!

Rubriker is a pain in the a.. =P

Äntligen har jag kommit till en person som tar mina magproblem på allvar! Min dietist (som jag säkert kommer tycka är skitjobbig längre fram) är hur bra som helst. Känns så skönt att få höra att mina problem inte har enbart med vikten att göra. Svart på vitt äntligen!

Tills vi ses nästa gång ska jag utesluta KMP (KoMjölkProdukter) helt. Spännade och se om det blir någon förändring. jag ska även införa ett slags matschema. Frukost kl 9, lunch mellan 11-12.30 middag mellan 17-18.30. Hur ska de gå? men jag är sjukt laddad så det går nog bra =)

Hon uttryckte starkt att jag måste få göra en Koloskopi pga av alla magsjukdomar som finns i min släkt. Dom tidigare läkarna jag har varit hos säger bara att jag överdriver och inte alls behöver göra någon grundligare undersökning. Men nu jävlar, tack dietist! =P malin om du läser det här gör din koloskopi du får inte hoppa över den! jag ska ringa och tjata på kirurgen så att dom inte glömmer bort mig. Det känns som om en bra plan att göra på måndag...jag har ju fortfarande semester =P

Nu sitter jag på biblioteket och tänkte försöka öva lite på min intervju som är kl 14.

see ya!

Nu e jag hemma igen!

Å vad jag har saknat min äckliga soffa =)

Har dukat upp för en myskväll, ett stort glas vatten och serien Stolthet och Fördom med orginal Mr. Darcy =)

Känns som att det kommer bli en tidig kväll för mig. Känner mig rätt mör efter semestern, jag är väldigt tacksama att jag är ledig denna vecka oxå =)

Imorgon är det en stor dag som börjar tidigt, jag ska först till dietisten och sen arbetsintervju på eftermiddagen. Intervjun är inte förrän kl 14 så jag får väl sätta mig på biblioteket och intervju träna lite eller kanske söka lite fler jobb =)

Jag får nog tiden att gå på nåt sätt =)

Kram å sov gott






Stockholm i mitt hjärta

Hejdå Stockholm...






...Hej Norrland!




Imorgon åker jag hem

Väskan är färdigpackad och jag väntar på att få gå och sova. Har haft det super bra i Stockholm men nu ska det bli skönt att åka hem till norrland igen =)

Åker med bussen som går 08.50. Planet går 13.15 så jag kommer få vänta på arlanda en stund. men hellre det än att åka roslagsbanan....



Måste jag verkligen upp nu??




Nu ska jag iväg och säga upp lägenheten i Enskede. Hoppas att det går fint =P


Sov så sött!


vilar lite =P

Hej hopp!

Middagen med Lisa va helt fantastiskt underbar =) vi gick till vår stammis kinarestaurang (som inte alls har god mat)... men sällskapet var super =)

På torsdagen mötte jag upp Anna för en fika och på kvällen mös jag med Johanna över en fin middag.

Fredagen började med att jag träffade malin och sen blev de utgång med mitt gamla Kalmargäng.

Idag var jag mamma och pappa på fjällgatan för att äta glass där träffade vi oxå malin och moster solis med hunden jikny. Efter ett stopp i chokladfabriken åkte vill till kyrkogården.

nu e jag hemma igen och är helt slut =P

fick ett samtal igår om jag ska gå på jobbintervju på onsdag! tjoho!!!

nu tar jag kväll

Nyss hemkommer från en supermysig middag med Johanna =)

Jag har även hnunnit träffa Anna för en fika och lite fönstershopping.
Dock började dagens Stockholms vistelse med att jag gick vilse i Östermalmstorg... Bott i norrland för länge kanske =P

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och ladda för morgondagens händelser!

hejpåre

Veckans planer

Onsdag
Middag med Lisa ( och kanske Anna)

Torsdag
Lunch med Anna
Shopping
Middag med Johanna

Fredag
Lunch med Malin
Shopping
Utgång med Kristin och Emma (kanske resten av Kalmargänget)

Lördag
Skansen med mamma, pappa, Stefan, Malin och Isac!

Söndag
?

Måndag
?

Tisdag
Hemresa


Veckans festligheter har precis börjat!

Igår tog jag en promenad tillsammans med Hanna och Alde, vi hann precis komma hem innan det böjade åska. Så det var tur =)

Sen åkte jag och mamma till XXL i Arninge så jag kunde köpa en flytväst. Uppe i Norrland har ju varenda jävel båt så nu kan segla och motorbåta hur mycket som helst =P haha bara alla vet att jag blir sjukt sjösjuk =P

Jag åt middag med Maria och Åsa från mitt gamla jobb och det var hur trevligt som helst. Blev lite pojksnack, jobbsnack och annat snack =P men de bästa var nästan att Åsa också bor i Åkersberga så jag fick skjuts hem till föräldrarna och kunde strunta i det jobbiga tåget.

Ikväll ska jag möta upp Lisa för en sen middag och de kan hända att Anna också dyker upp! =) ska bli så kul jag längtar sjukt mycket!

Kolla in mina snygga skor som jag köpte i söndags. Skoaffären är nog den enda bra butiken i Åkersberga.


Semester!

Hej!

Nu har jag äntligen semester! Befinner mig i föräldrarhemmet och har precis kommit hem från Ikea =)
Blev lite muggar, badrumsgrejer och annat smått. Får se om jag får med mig allt när jag ska åka hem igen. Annars får väl mamma o pappa ta med sig grejerna när dom åker upp nästa gång.

Hur som haver så skönt att få vara ledig. Nästa tisdag åker jag hem igen så har jag några dagar hemma innan jag börjar jobbat igen.

Nu ska vi äta en kvällsmacka.

Kram!


RSS 2.0