Vinnande outfits! =)

Jag har fått ett nytt jobb! Ett orehört spännande och utmanande jobb.

kanske har jag intervjukläderna att tacka för??

Vad tycker ni om alla kläder på golvet och fett fläcken på spegeln - kanske dags att städa?

Imorgon kommer A hem och i helgen ska mamma å pappa komma. då ska vi äta fin middag hos mig mys!


F**k

Jag stryker aldrig, ALDRIG! Men idag tänkte jag att jag skulle vara lite extra fin och skrynkelfri... Resultatet blev ett stort jävla bränsår på armen. Typiskt!
torsdag = snart helg!

Sitter i soffan och tänker på allt som jag borde göra idag. Var tydligen väldigt trött imorse för jag sov till halv 11 och det händer väldigt sällan. Har svårt att komma igång idag men jag har iaf varit och gått på promenad med Mickis, Ida och Cossi. Kl 19 ska jag stå i stallcafeterian, fan va trist!

Hade planerat en massa saker som jag skulle hinna göra innan 7 men verkar som om det får bli en lång natt i stället =P

Hejpåre


Hemma igen

Veckan i Hurghada var jättebra! Längtar redan till nästa resa =)

Vi snorklade, dök, såg delfiner och hade det underbart. Vi hade bokat en lägenhet som visade sig vara väldigt dålig och låg precis ovanför en bar. Tur att vi var så trötta på söndagen efter två intensiva dagar att vi somna på stört och lyckades sova igenom en helnatt av dålig musik. Dagen efter gick vi och bytte rum vi fick ett dubbelrum på fjärde (översta våningen) med utsikt över polen. Jättefint!

Vi valde att inte åka till Kairo eller Luxor att sitta 16 timmar på en buss när det är 35 grader varmt kändes inte så himla härligt. Så vi valde att istället åka på båtutflykter. Första gick till Mamhya en ö med härlig sandstrand och palmparasoller. Även en liten snorkeltur ingick i den utflykten. På vägen hem såg vi fyra delfiner, jätteroligt!

Dagen efter åkte vi på Delfintur, såg dock inga delfiner men snorkling blev det och en härlig bränna på ryggen =P

På torsdagen valde vi att åka ut och dyka! Så jävla coolt och häftigt, jag gjorde två "prova-på dyk". A har redan ett certifikat så han fick gå en liten "komma ihåg kurs" innan han fick dyka. Jag har däremot bestämt mig för att jag faktiskt ska ta dykcert och funderar på att kanske åka till Thailnad för att skaffa just detta =)

Fredag och lördag ägnades åt semester under semestern =) dock blev jag som alla andra som åker till Egypten sjuk så under 24 timmar var jag inte helt bra. Under lördag fm piggnade jag på mig och vi gick ner till stranden och hade det bra. Sen skulle vi åka till ett shoppingmall men innan vi kom så långt höll jag på att tuppa av och spy rätt ut... Inte så kul så vi fick snällt ta oss hem igen. A var så himla snäll och tog hand om mig resten av dagen. Men efter att ha sovit några timmar blev jag bra igen och vi gick ut och åt, hamnade på Shade och drack en massa härliga drinkar och rökte vattenpipa.

Längtar tillbaka <3
RSS 2.0