Nedräkningen har börjat!

Resan börjar tidigt på lördag med att A ska ta upp segelbåten, sen rullar bilen ner mot Åkersberga förhoppningsvis hinner vi dit till en härligt god middag ;) Planet går väldigt tidigt på söndag så vi måste åka mitt i natten till Arlanda. Men mamma å pappa är så snälla och kör oss dit, då slipper vi ha bilen stående där.  Jag längtar det ska bli så himla kul!

Imorgon ska jag jobba så den här dagen ska ägnas åt att packa, växla lite pengar och söka jobb, jag skulle gå en träningsrunda med Mickis men jag har haft ont i halsen så jag vet inte om det är så bra att träna – vill absolut INTE bli sjuk innan resan.

Idag kommer även A hem från jobbet =)

 

 


Jag tyckte att det var konstigt att ingen hade försökt nå mig idag...

Jaha då har mobilnätet hos tre dött vilket betyder att jag ej är nåbar.

Snart ska jag till ridnignen tjoho!

Börjar få resfeber nu Ska bli så kul!

Ojojojojojojojo vilken röra!

Inför resan hade jag så klart kollat så att mitt pass fortfarande gäller och det gjorde den, till mars 2012. Tänkte inte mer på det förrän igår morse när jag slösurfa lite och såg att passet måste gälla 6 månader efter hemkomsten. Panik! Ringde till Apollo för att kolla om det verkligen var så noga, och fick då till svar att det var det… Tydligen hade resenärer blivit nekade att ens få gå på planet på utresan för att passet inte gällde tillräckligt länge. Fan fan fan tänkte jag och min hjärna började tänka i super fart.

”Okej, jag går till polisen imorn och gör ett nytt pass så får jag hoppas att den hinner komma hit senast fredag. Om inte så måste jag och A åka tidigare på lördag så att jag hinner till Arlanda för att göra ett provisoriskt pass. Dom stänger 22 så det innebär att jag inte kommer att kunna jobba på lördag som det var tänkt, vi hade planerat att åka efter mitt jobb som slutar 15 men tänkt om bilen går sönder eller det händer någonting på vägen som gör att vi blir försenade. Så inget jobb för mig, jaha hur ska jag lyckas bli av med lördagen också? PANIK!!”

Lyckades byta med Kicki så nu är jag ledig på lördag – skönt. Polisen trodde att passet skulle hinna komma innan fredag men… =P Nu är det så här att A är på västkusten och jobbar och kommer inte hem förrän tidigast torsdag så han kan inte kolla när hans pass går ut och han kommer inte ihåg när han gjorde passet så risken finns att mitt hinner komma hem i tid men att hans inte gäller. Så då måste vi ändå åka tidigare till sthlm =P

Men nu behöver jag i alla fall inte tänka på lördag och jobb så det känns skönt. Nu börjar allt klarna och trådarna håller på att bli till en fin liten boll istället för en jävla röra.

Idag var mickis, ida och cossi hemma hos mig och jag hade lite modevisning av mina semesterkläder, men som vanligt så kommer man ha med sig alldeles för mkt kläder som inte kommer att användas, men vad gör det? Däremot undrar jag om jag verkligen ska ta med mig nån fin fin klänning? Kan ju ifs vara kul om jag helt plötsligt får ett sug att se väldigt respektabel ut. ­­­

Ursäkta stavning å meningsföljd och allt vad det kan tänkas vara men jag orkar inte läsa igenom =P

Kram!


räkningar = inte så mkt kvar =P

att betala räkningar svider hårt! kommer bli en lång månad oktober... jaja om en vecka åker jag på resan så jag hoppas att det kommer vara värt det =P och det kommer de ju så klart vara! =)

Nu ska jag snart ta och hoppa i säng!

hejpåre!

=)

I tisdags bokade vi en resa till Hurghada, Egypten! Ska bli så himla kul! Jag tycker att det är skönt att vi har bokat och inte väntar till några dagar innan, för nu kan vi planera vad vi ska hitta på =) Alltid kul att veta lite om vad man kan göra när man väl är på plats =)

Snorkla är väl det som står högst på "schemat" tillsammans med sola, bada och bara mysa =)

Det ska bli så för jävla skönt och det spelar verkligen ingen roll vad vi hittar på, att bara få komma hemifrån är värt så mycket!
sista minuten?

Jag och A har pratat om att åka på en sista minuten om några veckor och tack vare snälla och bästa moster Inger kommer resan att bli möjlig =) Frågan är bara var vi hamnar, A vill åka till Egypten jag vill bara åka nånstans där det är varmt =PDetta skulle ju inte vara helt fel! =)


att det ska vara så svårt

jag vill ju bara läsa lite kurser!


Varför är kurserna ens "för sena anmälningar" om det inte går att komma in... Drygt!

Nu sitter jag i soffan och myser, det gick bra att jobba idag men jag är väldigt trött. Snart helg det e skönt de iaf!

Jag hoppas fortfarande att vädret ska bli fint så vi åker ut å seglar annars hittar vi på nåt annat kul!


jag gillar inte akassan

Jaha  då har jag fyllt i alla akassepapper kommer inte bli kul när inbetalningskortet kommer....

Känns för jävla meningslöst just nu, hatar att hela tiden behöva vända på pengarna. Jag vill ha ett heltidsjobb nu!

Nä nu ska jag sluta vara deprimerad, ska snart åka och jobba då måste man vara pigg som en mört... Är ledig hela helgen så det känns bra.

Jag har sökt en massa kurser hoppas jag kommer in, vore kul att ha nånting annat att göra när jag inte jobbar.
Håll tummarna!

hejpåre

Hej svejs

Idag har jag varit ledig men det har ändå varit fullt upp e så sjukt trött!

A tog bussen till jobbet vilket betyder att jag får låna hans bil tills han kommer hem på fredag natt =) Tråkigt att han ska vara borta så länge men skönt med bil - alltid nåt =P

Imorse var jag på ett introduktionsmöte med ABF eftersom jag blev invald i bostadsstyrelsen som studieorganisatör i våras. Kändes rätt överväldigande men kommer nog bli rätt kul bara jag får igång någon kurs... haha vilket skämt =P

När jag kom hem gick jag å Mickis en sväng, sen följde jag med henne hem för lite lunch och fika hos grannen. Vi åkte oxå en snabbis till en loppis, hittade dock inget.

Nu ska jag sortera lite papper behövs, men de e så tråkigt!

Tänkte passa på att åka till tippen nu när jag har bil =)

Om det är fint väder på lördag så ska vi nog ut och segla, hoppas att det blir av för snart är det dags att ta upp båten.

hejpåre!

just det var på bio igår, älskar att gå på bio =) såg jägarna 2. faktiskt en bra film - rekomenderas!


=(

jag blir så less! När ska det vara min tur?? Nog för att jag kanske inte "riktigt" ville ha jobbet men jag ville få möjligheten att få säga nej =P Känns rätt meningslöst just nu. Plus att jag förmodligen kommer bli återbetalningsskyldig till akassan jävla skit å helvete oxå

Så! nu har jag deppat tillräckligt... lite middag på det och jag kanske blir lite normlare =P

kram


RSS 2.0