Kalmar

Nu är vi äntligen i Kalmar! Underbart att få träffa lilla familjen - elli är hur söt som helst å isac har blivit så stor. Isac berättade igår att han var kär i mig. Söta lilla pojken som är kär i faster. <3

Alla andra verkat vara uppe förutom jag och A. A sover fortfarande och jag orkar bara inte gå upp. Alla som känner mig vet att jag absolut inte är någon morgonmänniska, måste få lite tid på mig innan jag blir mitt vanliga sociala jag :)

Hoppas du får en fin fredag!


Hej!

Skönt att vara hemma igen! Sitter och väntar på att lilla Ida ska komma hit. Vi ska vara barnvakt medan Micaela åker till veterinären med cossi.

Sen väntar tvättning, städning och packning. Lite träning ska hinnas med oxå.

Snart Kalmar! :)


söndag

löradagen började med att mamma gick på stan och jag fick nästan panik då det var så mycket folk =) På kvällen var moster Solveig och kusin Maria på besök tillsammans med söta hunden Jinky. Jag lagade middag och det bjöds på Fläskfilégryta med kantarellsås med fjärilspasta och sallad. Mycket uppskatttat det tycker jag är kul för just nu är det en av mina favoriträtter =)
Jag fick tag på en tågbiljett hem imorgon på tradera för 105:- toppen! Bussen från sundsvall kostar ca 150 så kommer hem för max 255:- ner fick jag tag på en billigare biljett så då blev priset 240:- =) Kul att man kan ha tur att få tag på billiga biljetter det betyder ju att man kan åka ner oftare!
Idag ska mamma åka fira hennes kusin som fyller 65 jag följer nog med en stund i alla fall sen hoppas jag på att hinna träffa bästa kompisen som bor i närheten av kusinen.
ha en härlig söndag!

På minisemester

Nu sitter jag i föräldrarhemmet i Åkersberga och väntar på att mamma ska komma hem. Idag har jag inte gjort nånting. Super tråkigt! Det regnar ute så jag har inte haft nån lust att gå ut =p

I sthlm har jag träffat Johanna, Jennifer med bebis, Hanna och Anneli. Jättetrevligt!

Påsken firade vi i fjällen tillsammans med Andreaz familj och nästa vecka åker vi till kalmar över valborg! Jag längtar så mycket efter att äntligen få träffa stefan, malin och isac och för första gången lilla Elli!

Det kommer även vara första gången som Andreaz träffar Stefan o co - Spännade =)




Ser du bastun? Så sjukt mycket snö!


Jag och boyfriend <3


Underbart vackert!

Tar så lång tid att ladda upp bilderna så du får nöja dig med tre =)

Hejdå!


Storstädning, storhandling och AMS... Rolig Måndag? :p

Jag trodde arbetslöshet betydde ledigt, men idag har de varit fullt ös :) tog cellprov på morgonen, sen bar de av till stan för att anmäla mig på AMS. Efter en tur på Telia, Coop, byggmax och Hemköp fick Andreaz ett ryck och bestämde att vi skulle storstäda toan. Den blev jättefin å fräsch! Även taket målades och sen fogade vi listerna. Å vad jag hade hoppas att vi skulle spilla takfärg över väggarna så vi skulle bli tvungna att måla om :)

Mitt nya mission är att få till färgbyte på de spyfärgade väggarna och få bort badkaret. :)


RSS 2.0