wiii

Va kul då funkar det att kommentera iaf! Jag åkte hem med A igår, halv 3 åkte vi från jobbet så var hemma kl 16. Väldigt skönt att vara hemma 4 timmar tidigare än vanligt. Somnade på soffan och drömde en massa saker å när jag vaknade försökte jag berätta för A vad vi skulle göra men han fatta ingenting utan började ställa en massa frågor och jag försökte förklara men lyckades inte förmedla vad jag ville ha sagt =P jävla konstigt med drömmar =) efter en stund kom jag inte ihåg alls vad de var som kändes så himla viktigt några minuter tidigare. Hade förmodligen feber. Idag är jag inte ett dugg bättre men jobbar iaf hemifrån så de är ju en fördel iaf. Ikväll ska A ut med grabbarna/gubbarna på nån vin/wiskeykväll och jag ska åka till hans syster och äta middag, mysigt! mamma och pappa kommer upp i helgen jag längtar! ha en fin fredag!

Suck

1,30 min försenad blev jag igår. segt But What To Do ??? Idag körde jag till jobbet A ska köra hem när han slutar, jag får snällt ta bussen. Jobbigt att han slutar så mycket tidigare. Jag körde ner på 1 timme 25 min personligt rekord, sista jag körde ner tog 1,45 =P Det är ju ändå 11 mil i norrland med snö och hala vägar. Känner mig inte helt hundra, är förkyld med huvudvärk och lite halsont, segt. Suck, nu har det hänt något som gör att man inte kan kommentera längre och jag varken vet hur man gör för att fixa det eller orkar ta tag i det =P Ni når mig på facebook om inte annat =P Kram

Uppdatering

Vilken tur att jag sitter med säkerhetsbältet på mig eftersom vi kör så fort :p plus att jag nog annars hade slängt mig ut genom dörren eftersom han framför mig hostar så groteskt äckligt att jag vill spy varje gång han låter.... Uhhhhh


Fy faan

Förbannade bussen är sönder. Så underbart. 40 min sen å vi har kört exakt 20 meter. Tur som fan att jag tog bilen till stationen imorse, annars hade jag aldrig kommit hem. Det kanske ska komma en ersättningsbuss. Kul.

Oj nu stängde dom av motorn så nu blir det jävligt kallt plus att jag sitter vid mittendörren som står på vid gavel. Jag frys!! (Norrländskt för jag fryser :p)


Ny gardin i köket... Igen

Vi köpte en tavla på Ikea å då passade inte den bleka gardinen längre. Köpte svarta på rusta idag som får vara kvar tills de blir sommar. A ville ha en ill grön lampa i köket som såg för jävlig ut till dom bleka gardinerna men är cool nu med svarta. Fast lampan är riktigt snygg när den är släkt. Så kanske bli att vi aldrig har den tänd :p

Måste ha lampan tänd när jag ska ta bilder med mobil tyvärr blir färgerna helt galna då


Planerar på att ändra om i bloggen

Får se när jag får tid över. jag kan ju sitta i evigheter och bara pyssla med färgerna, bilderna och koderna så det gäller att ha lite tid över. Nähä jobba lite till. Sen blir fika med A och hans farmor och farfar. Ikväll är det styrelsemöte med föreningen.

Hej mitt vinterland?

Oj va de har snöat och det blåser säkert jättekallt. Jag sitter hemma vid köksbordet och ska jag jobba idag. Bra beslut eftersom bussarna inte brukar vara i tid när det är snö (Eller kallt, eller regn - ä dom kommer aldrig i tid) Igår var jag hemma 20.15 istället för att 19.20. Surt att se buss nr 2 åka genom rondellen när vi i buss nr 1 kommer med andan i halsen och vill åka med. Idag ska jag till dietisten, spännande att höra vad hon har att säga. Jag är säker på att jag är laktosintolerant, så jag hoppas att jag slipper göra fler "va utan" tester. Jaja kanske ska ta och jobba lite =)

Klipp klipp

Måste klippa mig! Var länge sen jag hade så långt hår som nu men de kan ju bero på att jag inte har klippt mig sen april 2011.... Inte bra! Imorn ska jag boka tid.

Vet bara inte hur jag ska göra bara. Är rätt sugen på att klippa av håret till axlarna men jag har inte så lång hals så risken är att de ser knäppt ut efter ett tag. Gillar att ha långt hår, men har de alltid upp satt i en tofs å de är ju inte heller så kul. har ju rätt mkt självfall så de kan ju va snyggt om de lockar sig lite. Hur som helst måste jag klippa ur håret har så jäkla mkt hår. Eftersom de va så länge sen jag klippte mig måste nog rätt mkt hår bort vare sig jag vill eller inte...

Blond ska jag iaf bli, eller blondare iaf :)

Hur tycker du jag ska göra?


Då sitter jag på bussen igen...

A körde mig till bussen idag för jag har ett viktigt möte kl 10 så jag fick absolut inte missa buss nr 2 (litar verkligen inte på buss nr 1).

Igår var vi på sängjakt å även en sväng på Ikea. Kom hem med en massa bra och onödiga småsaker men de blev en fin tavla till köket oxå :) skönt att få lite färg på lyan :)

Nu ska jag sova blir en lång dag idag i och jag är fortfarande trött efter igår. (gick upp 5.30, körde 11 mil, jobbade, leta säng, Ikea, åka hemåt, stanna hos As mamma å försöka få igång gamla bilen, kvällsfika, åka sista biten hem)


Härlig helg men nu kommer en härlig vecka

Helgen har verkligen inte gått i lathetens tecken, i alla fall inte idag.

Jag har stor städat, tvättat, snurrat runt i butiker, varit hos mickis, sytt gardiner, pysslat och nu tänkte jag jobba en liten stund.

Imorn kommer A hem - äntligen! 7 dar är verkligen lång tid, nu längtar jag efter att slippa laga middag ;) närå de ska bli så kul att han kommer hem igen, en hel vecka är han hemma innan det är dags för jobb igen :)

Bild på nya köksgardinen (ser finare ut i verkligheten bilden blev så blek)

Å sen en bild på gardinen i vardagsrummet. Måste verkligen få betona att jag inte har någon symaskin så jag ha verkligen slitit med gardinen :)


Mamma förlåt men jag måste...

Haha fick den här skickad av mamma i måndags. Hela ketchuppåsen hade gått sönder å hon fick allt på sig - jag höll på att dö av skratt!!

Mamma säg till om jag ska ta bort bilden! :)





Vitt känns trist typiskt!

Å va de kryper i kroppen vill ut i de fina vädret inte sitta inne framför en tråkig dator

Fick för övrigt panik efter mitt förra inlägg å slet ner julgardin å satte upp min vita köksgardin som var så himla fin förut. Nu bländar den mig så jag nästa måste ha solglasögon. Plötsligt kändes vitt så otroligt tråkigt efter den härliga julröda färgen. Dumt aldrig blir man nöjd!


Mina ögon gör ont...

Sitter i köket och arbetar som om jag vore värsta Stålmannen, fingrarna flyger fram över tangenterna och jag har i princip gjort mer på två timmar än vad jag gjorde på hela dagen igår. Tills mina ögon möter alla tomtar i köket... Jag orkar inte titta in i hans snälla ögon längre och alla röda färger känns som blod i ögonen! Nej, ikväll ryker allt som har med julen ut, hejdå underbara högtid - vi ses om 50 veckor!


Bloglovin?

Follow my blog with Bloglovin

Kanske kan vara kul...? Vet inte exakt hur det fungerar och orkar inte sätta in mig i det heller, men tydligen har jag en "follower" =)

Nu ska jag sova och sluta preppa er med en massa fåniga inlägg

Hejpåre

Woho!

Jag lyckades få in en bild måste pröva igen! =D


Test


Tycker inte att jag är så känslig av mig...

Men höll fan på å spy när jag slog över till femman å programmet pinsamma kroppar eller vad de heter. en kille ligger på en undersökningsbänk och har värsta köttsåret eller nåt annat konstigt mellan benen! Bytte kanal så fort att jag inte ens hann få reda på vad de va för fel. Stackars karl!

Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


Äntligen

På fredag ska jag knäcka ut ryggen!

Va typ 4-5 år sen jag var hos naprapaten sist (ska egentligen gå var tredje månad) så känns skönt att jag äntligen fått tummen ur röven och bokat en tid


Mitt huvud sprängs

Min hjärna arbetar i övertid å försöker sålla bort alla som pratar. På bussen ville tydligen alla prata med varandra å i lunchrummet försöker alla överösta varandra. Snälla va lite tysta så jag orkar tänka!


Fullmåne?

Somnade som en klubbad säl i soffan igår. 2 timmar sov jag å vaknade inte ens av fem wordfeud meddelanden, då är de illa. Sen när jag skulle gå å sova hade jag en otrolig obehagskänsla å trodde att en mördare skulle hoppa fram ur garderoben eller att det fanns monster under sängen. Jobbigt att inte kunna slappna av.

Brukar sova oroligt när det är fullmåne men nu hade jag ju ens somnat än... Sen kan de ju ha något att göra med skräckboken jag läser nu. Men sen bestämde jag mig för att om någon hade velat slå ihjäl mig hade dom ju kunnat gjort de när jag sov i soffan.
Hur som haver somnade jag tillslut å sov 6 härliga timmar innan det var dags att gå upp

Hoppas du får en fin dag!


Bah

Redan uttråkad av att ligga still men jag orkar VERKLIGEN inte gå upp å sysselsätta mig - orkar inte ens hämta boken som ligger i hallen... Dumt!


Myser i soffan

Idag gick de jättebra på jobbet känns faktiskt skönt att komma igång igen, har ju haft tre "ohela" veckor nu =)

A började sent idag och kom förbi med bilen så att jag kunde köra hem från jobbet. Han jobbar nu till nästa måndag hemskt långt pass tycker jag :( men de var väldigt skönt att köra hem, hann handla och var ändå hemma tidigare än om jag hade åkt buss :)

(bild på ledsen men glad Camilla)

Nu sitter jag i soffan å degar framför family Guy :) hade planerat att plocka ner granen å alla julsaker men dom är så fina (+att jag är fruktansvärt trött) så dom får nog vara kvar en dag till

(bild på fina granen)

Gillar ni mina fina bilder? Hööhö jag är så rolig! :D


Lite morgonstress

Vi fick inte upp garagelåset imorse så det blev lite stressigt eftersom A skulle köra mig till bussen... Men hann de gjorde jag :)

Trevlig arbetsvecka allesammans!


Hoppas tåget går som det ska! Håll tummarna

Nu sitter vi på tåget mot Norrland. Har haft helt underbara dagar i Sthlm men inte hunnit träffa ens en bråkdel av alla jag vill träffa får bli nästa gång!
Hotellet var kanon och låg vid östermalmstorg så vi bodde väldigt centralt och bra :)Hej hej

Nu sitter vi på tåget mot Norrland. Har haft helt underbara dagar i Sthlm men inte hunnit träffa ens en bråkdel av alla jag vill träffa får bli nästa gång!

Hotellet var kanon och låg vid östermalmstorg så vi bodde väldigt centralt och bra :)


Kommer alltid att älska dig



Nora
010425-110105


2 timmar kvar och tre försök till inlägg senare

Typsikt skrev ett jättelångt inlägg som försvann sen skrev jag lite mindre som försvann så nu snabb skriver jag lite bara =)

vi kommer att bo på hotell under hela vistelsen i Sthlm, gäller att lyxa till vardagen lite tycker jag. Känns bra att vi bor på hotell annars går så mkt tid åt att åka roslagsbanan nu kommer vi hinna med fler saker =)
På fredag ska vi träffa lisa och henne lilla nytillskott och på kvällen blir det 40 årskalas. på lördag ska vi träffa Johanna och Alex och sen ska vi även hinna med lite shopping så det är fullt upp =)

Idag har varit en rörig jobbdag. Sitter hemma och så fungerar inte internet svårt att jobba hemifrån om man inte kan koppla upp sig. A lyckades tillslut gå igång internet på hans dator, så jag sitter med mailen i hans dator och försöker jobba i min men det är inte de lättaste att få ihop, väldigt rörigt. Om vi inte hörs så önskar jag dig en trevlig trettondagshelg det ska jag ha =)


Blä

Sitter på bussen å uttråkad. 30 min sen så jag missar min anslutningsbuss. A får hämta mig, tur att vi har ny bil :)

Blir hotell från torsdag :)


Snart minisemester :)

Sitter på bussen och ögonen går i kors är så trött! Fick vänta i 30 min på buss nr två vilket innebär att jag inte kommer vara på jobbet förrän tidigast halv 10 känns inte så där jättekul, imorn tänker jag jobba hemma! Tanken är att jag ska jobba på bussen men som jag känner mig just nu kommer de inte gå vägen. Får ta de på hemvägen, de är ju inte direkt så att bussen kommer vara i tid då heller. Väglaget är kass.

Längtar till på torsdag eller egentligen till imorn kväll för då blir de lilla julafton å sen rullar bilen ner till Sthlm på torsdag. Jag å A ska bo på hotell :D ska egentligen bo i berga natten till fredag, men om de går tänkte vi kolla om vi kan bo på hotell redan då. Vi kommer komma ner på kvällen å bor vi i stan då så kan vi utnyttja dagen mer än i åkersberga. Fredag å lördag är uppbokade så de känns skönt om vi även kan utnyttja torsdagen. Mamma å pappa är ju här uppe nu och vi kommer åka med dem ner så vi träffas ju ändå :)

Nä nu ska jag sluta ögonen en liten stund.

God morgon och sov gott!


RSS 2.0