Hej hopp

Solen skiner å vädret ser härligt ut, å snart ska jag cykla till jobbet känns mindre roligt.

Igår blev jag utskälld av ungefär varannan kund, rätt intressant vilka bortförklaringar folk har för att inte betala sina räkningar å de skyller gärna på mig som att det vore mitt ansvar att betala deras räkningar :p hade dock en kund som gav mig guds välsignelse - det kändes nästan mer obehagligt än att bli utskälld.

Imorgon är det äntligen fredag! <3


livet rullar på

Hej svejs!
Som sagt livet rullar på och jag glömmer helt bort all blogga =)


Karln har jobbat sedan i fredags och jobbar tills på fredag den stora midsommardagen. När han kommer hem kommer jag att stå i hallen och vänta med väskor, matpåsar och vinpåsar för då ska vi segla till Trysunda!


Vi kommer förmodligen komma fram på fredag eftermiddag så vi missar dansandet kring midsommarstången, vilket iofs inte gör mig så mycket.


Måndag och tisdag ska jag vara på utbildning sen är det telefon som gäller onsdag och torsdag - skönt med kortvecka!


Förra helgen var vi ute med båten och den var en underbar helg :)

Oj vilka veckor!

Är inne på min tredje utbildningsvecka, bara 3 dagar kvar sen ska vi ut på golvet helt själva :) jag är helt galet trött och nästan varje kväll sover jag en stund i soffan det blir väl så när det är så mkt nytt som ska tas in. Idag är jag ledig så jag ska tvätta, städa och plugga inför avslutningsprovet som är på fredag. Hoppas jag hinner träffa mickis å Ida oxå!

Karln jobbar tills på fredag sen om vädret håller i sig så ska vi ut och segla i helgen! Underbart!


RSS 2.0