Söndag

Jag tycker alltid att söndagar känns så himla långa, speciellt idag när jag mest går och räknar timmarna :) imorgon börjar jag mitt nya jobb men ser ju mest fram mot att mannen kommer hem :)

Helgen har varit jättemysig och jag avslutar den nu i soffan framför bridget Jones.

Ha en fin kväll!


Redo för kalas nr 2 :)

Väntar på mamma å pappa som ska äta lunch hos mig innan kalaset :)


Kalasfin

Idag har jag varit på Idas kalas :) mysigt! Imorn är de kalas nr 2 :)

A får inte komma hem idag :'( han måste jobba tills på måndag. Känns så tråkigt men jag förstår ju att han måste ställa upp. Nu kommer han jobba i 10 dygn istället för 7. Jag börjar ju jobba på måndag så vi ses först på måndag kväll. Längtar! <3 tur att mamma å pappa kommer upp så jag kan leka med dom :)


Snart!

Imorgon är det äntligen fredag! Andreaz kommer äntligen hem efter 7 dygn på båten! Underbart <3

Helgen kommer bjuda på kalas å roliga festligheter - lilla Ida fyller nämligen ett helt år :) mamma å pappa kommer upp från Stockholm!

Jag längtar verkligen tillbaka till Egypten vill åka på resa nu!!!


Försöker bli fin i håret :)

Jag tänkte ge mig på ett försök med locktången. Håret känns så tråkigt å färglöst å ja tråkigt helt enkelt :p de va länge sen jag lockade håret. Slutade för att jag alltid bara lyckas få till ena sidan :p å så blev det den här gången oxå. Men skam den som ger sig! Tänker pröva Imorn igen!

Haha såg nyss att jag visa samma sida på båda bilderna. Kanske måste lägga upp en på den dåliga sidan med :)


Uppdatering

Maskinen såld =) nu ska jag till banken =P

Hatar autocorrect!

Ska så klart stå ser ut! :S


Helt plötsligt set jag ut :p

Fick ett ryck och tvättade alla fönster i lägenheten. Syns inte så bra på bild men det blev väldans ljust här inne :)


Tisdag

Dagen har börjat bra - jag har redan hunnit springa min runda =)

Uppdatering

Redan en som ringt om crosstrainern, hon ska kolla på den Imorn efter lunch så håll tummarna! :)


Är så godissugen att jag skulle kunna slå till någon!

Tur att jag är ensam hemma...

Helt sjukt det liksom kliar i tänderna men jag är egentligen inte alls hungrig bara sugen. inte bra!

Idag har jag lagt ut min crosstrainer på blocket och Noras transportbur. Det känns konstigt att sälja eller slänga hennes saker men jag kan inte spara på allt. Bättre att behålla de som verkligen betyder något, ett halsband eller någon leksak. Men jag måste ta en sak i taget och det här är ett stort steg för mig. Jag drömde om henne i natt, jag hade tappat bort henne och sprang förtvivlat runt och letade överallt i köpcentrum och bland busshållplatser. När jag hittade henne så kramade jag om henne och utbrast "Nora! Jag har hittat dig efter så lång tid!" Den meningen har hängt med mig hela dagen, har tänkt mycket på henne under helgen förmodligen på grund av att jag tänkte sälja buren.




Mätt och belåten

Älskar min pastasallad med bacon och fetaost, kall vitlökssås och en bit baugette till det =)


Vaknade kl 5 imorse och kunde inte som om, inte kul. Idag har jag sprungit en tur, gått en liten promenad med mickis, varit på stan och sen åkte jag å mickis till granngården.;


Sitter och tittar på revenge tycker att det är bra serie, dock har jag missat väl många avsnitt men tycker att jag hänger med rätt bra ändå. Snart är kl 18 då ska jag kolla på gossip girl =P Jag är en fjortis interst inne =)


imorgon är det en vecka kvar sen börjar jag jobba =)

=)

Har fått ett extra uppdrag på nya jobbet, eller i vad man nu ska kalla det. Jag kommer förutom att sitta kundtjänst även vara inhoppare för receptionen. Känns jättekul kan vara skönt att få göra nåt annat än att bara ta emot jobbiga samtal =P Frågade om jag skulle få något tillägg då jag kommer förlora möjligheten till provision de gånger jag sitter i kundtjänst. Det fick jag inte, tyvärr! dock får jag jobba måndag-fredag 8-17 och slipper därmed alla kvälls å helgpass det tycker jag är en stor fördel så det gick jag med på =P ikväll ska jag hem till kicki och ha en tjej och spelkväll det ska bli skoj! kram

längtar!

om 1.5 vecka börjar jag på mitt nya jobb det ska bli så himla kul! =)

Längtar även efter lite sol, skulle verkligen vilja packa ner karln min i resväskan och flyga till thailand! kanske till vintern?



:D

Vi hade de helt underbart i Kalmar! Och något som nästan är precis lila underbart som att vara i Kalmar är att jag har fått jobb! Ett fast jobb! :D underbart!!!

Ha en fin helg de ska jag absolut ha! :D


RSS 2.0