Gott nytt år

Alla mina vänner, alla som jag älskar och känner - önskar er ett fantastiskt slut på 2011 och ett underbart gott nytt 2012!


Aj!

Okej nu har jag bestämt mig... En ny säng måste köpas! Somnade om efter min jakt på nässprayen å vaknar med den värsta smärtan i ryggen. För fasen va ont de gör!

Så nu ligger i soffan å degar å kollar på purpurfärgen - fruktansvärd film å bra å hemsk

(tänkte lägga in en bild på mig degandes i soffan men eftersom de inte går så får du använda fantasin)

Gott nytt vänner!


Nässpray måste vara den bästa uppfinningen

Jag kan andas :)


Vad fan är Stones? Å går det att äta?

Skulle ju så klart stå att jag böjd A på SCONES inte Stones kan väl inte bjuda på brända stenar heller! :) (å varför är jag så glad över att ha en karl som äter stenar... )

Min telefon väljer lite själv vad den vill skriva så de är väldigt spännande att läsa gamla sms å se vad jag egentligen skrev...

Ett gammalt sms: "Nu har varit duktig! 3 tröjor till blev senornas ja Inge mer :p "

Skulle stå:" nu har jag vart duktig! Tre tröjor till blev de sen orka ja inge mer :p"

Va tusan har senornas med de här å göra?

:D


Mobilblogga?

Nu ska jag pröva att blogga från mobilen. Jag är ju rätt bekväm av mig och använder datorn väldigt sällan, har mobilen till allt. Så tänkte att jag kanske är duktigare att blogga om jag kör via iPhone. Prövar så får vi se!

Idag bjöd jag Andreaz på brända Stones till frukost - tur att jag har träffat nån som äter allt :) resten av dan spenderades med att pröva sängar, känns som en jobbig utgift men en bra säng är ju ett måste. Har en 1.20 nu som faller ihop när som helst. Sen handlade jag lite på rean hittade en butik som hade 75% rabatt köpte två jackor som jag förmodligen aldrig kommer använda :)

Tänkte försöka få med en bild oxå men lyckades inte får prova sen igen


Nyårsplaner?

Nu är jag ledig en heldag extra =) underbart!

Planerna för nyår kanske håller på att förändras. Men vad ska vi då hitta på? Förslag?


Semester om 3,5 timme! =)


God fortsättning mina vänner och gott nytt år!

Andreaz fick komma hem till jul så allt blev som planerat =)
Vi firade i tre hela dagar =)

På fredagen åt vi dopp i grytan och drack en väldans massa vin

Mickis, Hasse och lilla Ida kom till oss vid halv 11 på julaftons morgonen för att äta lite julfrukost och för julklappsutdelning. jag bjöd på nybakta scones, gröt, ägg och bacon mm. Super mysigt =)

Efter Kalle åkte jag och A till hans syster för ännu mer julfirande och det var så trevligt som jag hade förväntat mig =) ännu mer god mat och mer klappar - precis som det ska vara på julafton =)

Söndagen var vi på julrea på fjällräven fanns en massa fina kläder men jag kom bara ut med ett underställ. A däremot gick lös och köpte en massa bra saker. På kvällen åkte vi till svärmor för ännu mer mat och vin. Vi spelade spel och jag var helt klart sämst =)

Måndag... jag mådde som jag förkänade om vi säger så... var för jävla bakis. Vaknade rätt tidigt och kände att det här blir aldrig bra. Men mådde inte illa - än. Så jag baka scones och duscha för ni vet ju att när man är bakis måste man äta nåt rikigt slabbigt och att de känns alltid skönare när man har duschat =)
Efter frukost gick jag å la mig i sängen igen och framtill kl 14 flyttade jag mig bara till soffan mådde illa som fan =S Sen blev det en jäkla fart och vi for till expert och sen rusade vi runt på stan i 20 minuter och lyckades handla en del kläder på rean.

Resultatet av helgen: jättetrevligt och mysigt dock har jag fått en jäkla förkylning som inte vill släppa och jag hostar lungorna ur mig snart. Hoppas det blir bättre tills på lördag.

Jag har semester imorn så det här är min sista arbetsdag denna vecka så jag sitter hemma. problemet är bara att internet uppkoppling på mitt mobila bredband från jobbet har dött, och mitt eget funkar inte på jobb datan så jag sitter med mailen öppen i Andreaz dator samtidigt som jag jobbar i min. Inte så ulitmat kanske.

Vi har köpt bil! =)
Andreaz och hans pappa är och hämtar den idag ,dom är på väg till örebro så det tar ganska lång tid innan dom är hemma igen. Hoppas verkligen att de inte blåser bort!
Äntligen en bil som alltid startar och där växelspaken inte lossnar när man ska växla =)

den här bilen hittade jag på blocket så det är inte vår bil men en likadan =)

(tror jag =) )

 

 


Christmas is back on!


Uppdatering.... resultatet av halonkolan....

 

Under tiden som jag gjorde förra inlägget så brändes kolan inte mkt men tillräckligt för att jag skulle bli less och ge upp...

hejdå halonkola!

 


Fortfarande ett stort frågetecken

Har fortfarande inte fått något klart besked om A kommer hem eller ej. Igår hade de sagt att klart besked skulle komma nu på morgonen men jag har inte hört något så antar att det inte är klart än.

Jag bestämde mig iaf för att inte åka till Kalmar. Skulle gå på runt 2000:- de va lite dyrt tyckte jag, speciellt som A och jag ska till Sthlm under trettonhelgen och bo på hotell kommer gå åt massa pengar då. Sen ska vi ju ner till Kalmar i februari när brors lilla bebis kommer =)

Känns jobbigt att inte vet hur det blir med julen men men vad ska jag göra. Bara försöka hänga med and hope for the best. Om inte A kommer hem är jag hos Mickis o co hon kanske oxå kommer vara sjöänka (som hon så fint kallar det) eftersom H kanske måste börja tidigare imorn.

För att fördriva tiden har jag gett mig på ett försök till att göra hallonkolor har ingen aning om hur det kommer sluta... luktar gott gör det iaf =)






Vår nya soffa som är så fin!







Hallen har nytt golv och där gardinen hänger var det en jättedålig garderob tidigare, nu har A byggt en massa hyllor för skor och hängare för jackor så att vi slipper ha massa saker framme hela tiden =)








Märk att jag varken har stängt lådorna i byrån eller puffat till kuddarna i soffan eller lagt i ordning filtarna, du får ta mig som jag är =)

Kram

Julafton eller vad?

Har verkligen sett framemot julen i år. Ska äta frukost med Mickis o co och sen fira med As familj.

A har jobbat sen i måndags och skulle få komma hem imorn, men nu kanske han måste jobba hela julhelgen och kanske kanske får komma hem på måndag. Skit tråkigt och idag som hade varit en så bra dag!  NU blev jag depp igen vill ju att han ska komma hem (även om det inte hade varit jul) men nu blir jag ju oxå lite ego och undrar "var fan ska jag fira jul???" Hans familj är helt underbar och jättetrevliga men om jag inte A är där känns det nog lite konstigt tror jag. Har ju inte känt dom så himla länge... usch va svårt å tråkigt allt blev. FUCK!

så nu syns dom =)

Gick på stan efter jobbet och kom hem med den finaste kjolen ever (+ en klänning och ett linne) vet inte om jag ska behålla klänningen måste pröva hemma lite.

Att jag inte är normal det har jag förstått sen länge men idag gick jag nog lite över gränsen. Jag är rätt svag för chips med dipp och när jag väl börjar tänka på det så kan jag inte tänka på något annat. (Innan jag fortsätter berätta det här så får du ha i åtanke att jag inte hade ätit middag och var så hungrig att jag inte visste var jag skulle ta vägen.) Efter min tur på stan satte jag mig i bilen å chips suget växte som bara den. Svänger in på Hemköp kommer ut med chips, dipp och en pan pizza (måste ju faktiskt äta middag oxå). Väl hemma värmer jag på pizzan äter kanske tre fyra tuggor innan den åker ner i soptunnan. Häller upp chips blandar dipp sätter mig i soffan och äter en näve, två kanske tre innan jag blir äcklad tar med mig chipsskålen och dippen och häller ut allt i soptunnan och slasken. Snacka om slösade pengar... Jaja blir ju inte fet av att chipsen slängs iaf =) (ibland brukar jag hälla diskmedel över det som jag ska slänga så att jag inte äter upp det) Jag sa ju att jag inte var normal

Har försöka söka ett jobb som jag verkligen vill ha men känner mig inte tillräckligt pigg för att göra klart allt ikväll får göra klart det imorn.

Nu ska jag sova hejpåre!

(säkert tusen stavfel but I don't care sov gott!)


???

Varför syns inte mina nya inlägg?

Dan före dan före dan före dopparedan

Idag är ingen bra dag.

Huvudet värker, kroppen gör ont och jag kom knappt upp ur sängen imorse och A jobbar tills på fredag. Jag känner mig allmänt deprimerad vilket jag tyckte var jättekonstigt för jag brukar alltid tycka att jul är det bästa som finns och vara super glad. Sen kom jag på varför. Nora.

Årsdagen närmar sig snabbare än jag vill och jag hänger inte riktigt med. Känner mig totalt labil idag och jag undrar hur det ska gå att jobba?

Jag får väl ta och gräva ner mig i lite adresslistor eller nåt annat som kräver full uppmärksamhet men inte så mycket tänkande.

Igår var jag och letade julkläder inget passade och då mådde jag ännu sämre. Ska se om jag orkar ge det ett nytt försök i kväll.

Snart har det gått ett år och det är väl på speciella dagar och högtider som det känns värst, i alla fall under första året?

Keep it up! det kommer bli bättre.


en månad sen jag skrev sist.....

Jag lever men jag har verkligen ingen bloggkänsla längre (om jag nånsin har haft de) det är mycket roligare att läsa om alla andra =)

Några dagar kvar till jul och jag har fått pyttelite julkänsla mest tack vare att vi satte upp granen igår och det blev mycket fin om jag får säga så =) Vi passade även på att slå in lite klappar mysigt att göra det tillsammans.

Jag lovar jag ska bli bättre, åtminstone ett inlägg i veckan det är väl inte för mycket begärt.

Såg också att jag hade lite kommentarer som jag helt har missat att svara på förlåt! Ska bli bättre på det med jag lovar!

nu ska jag fortsätta att jobba en timme till sen bär det av hemåt för lite "julmys" i föreningen (undrar när jag kan försöka komma ut stryrelsen....)

kram!


Saknas en matta under granen får se om jag hittar någon som inte kostar skjortan.
Klapparna ska även läggas dit =)


MYS!!!!

RSS 2.0