Skönt att vara hemma igen!

Jag längtar till imorgon det ska bli så sjukt kul! Funderar på om jag ska öppna vinaren redan nu och ta mig ett TGIF glas. Frågan är bara om jag vänta tills jag har städat eller ska jag ta ett innan jag drar fram dammsugaren?


Thank god it's friday

Ska snart bege mig till jobbet men jag vilar lite framför tvn först =)

Torsdagsplanen höll i sig så pass att jag städade i köket, hallen och vände upp och ner på sovrummet innan jag däckade i soffan. Får ta tag i resten ikväll.

Jag är sjukt laddad inför imorgon, det kommer inte bli någon utgång men det ska bli så kul att komma ut och se lite folk på konserten. Har inte varit ute sen början av september så det är verkligen på tiden!


See ya!

God morgon bloggen!

Jag är uppe med tuppen idag eftersom jag ska passa Cossi. Just nu stökar han omkring i lägenheten och verkar lite orolig, känns som att han letar efter Nora men förmodligen letar han bara efter något att soppa i munnen.

Idag ska räkningarna betalas, jag ska söka två jobb och hela lägenheten ska städas för på lördag ska vi äta lite mat här innan vi går på Idolkonserten. Det ska bli kul!

Har lite roliga nyheter att berätta. Jag ska flytta! =) I lördags skrev jag på kontrakten för en underbar tvåa bara två gator från Mickis. Så nu äger jag en bostadsrätt =P haha i Norrland vem kunde tro de??
Den första mars får jag tillgång till lägenheten. Den har fönster åt tre håll och lite havsutsikt. Ligger 6 km från stan men det gör inget, det ska bli så skönt att komma på "rätt" sida av stan. Jag är ju nästan alltid på den sidan eftersom även gymmet ligger åt det hållet. Kommer inte att sakna tanten, indisk dunka dunka eller alkisarna som finns i huset som jag nu bor i.





Här ska jag bo! Ser ni bergen och havet?


Av hela mitt hjärta




Idag gjorde jag min andra tautering och den känns redan hemma på min kropp. Den finns på min högra handled. 

Slängde dit ett hjärta i början så att det blir "älskad av hela mitt hjärta"


Det fattas en del av mig, det gör ont.


25/4 2001 - 5/1 2011

Jag vaknar på natten och min hand åker ner mot golvet där Nora brukade ligga. Jag vill klappa och gräva ner fingrarna i hennes päls. Dra lite lätt i hennes öron så som vi alltid gjort. Hennes varma ögon ska titta på mig och med en suck lägger hon ner huvudet och låter min hand ligga kvar på hennes bröstkorg, sen somnar vi tillsammans så som vi alltid gjort.

Sov så gott älskling, jag kommer alltid att älska dig


Hur trött kan man bli?

Idag skulle min mobil ringa 6.30 eftersom jag hade en tvätttid kl 7 som jag absolut inte fick missa. Jag vaknar 8.06 och märker att jag har sovit mig igenom två alarm hur gick det till? Som tur va är jag ledig idag också fanns det en ny tid nu klockan 10. Tvättmaskinen here I come.

Idag ska jag till veterinären med nora =( sitter nu i telefonkö för att kolla om hennes gamla veterinär i Sthlm kan faxa upp hennes journal. Hatar att gå till veterinären vi ska inte vara där förrän i eftermiddag men jag är redan jättenervös. Dumt!

RSS 2.0