Solen skiner och vi ska till stugan!


Solen skiner och det är så varmt!

därför sitter jag inne å hänger =P Närå har varit ute på promaned med mickis men nu sitter jag i soffan å har precis betalat räkningar - finns det nåt tråkigare???

Har varit ledig i tre dar det har varit så skönt! imorn jobbar jag till 16 sen e jag ledig söndag. Är lite sugen att gå ut men tror inte att jag lyckas få med mig nån.

Har haft bil i nästan 2,5 vecka och nu är ja utan igen och det känns. Så jag tänkte kika runt lite och se om det finns nåt litet kap nånstans =)


Sjösjuk eller?

I fredags efter jobbet åkte jag ut till Ulvön och mötte upp Hasse, Olle, Karin, Per och Henke. Vi åt god middag och drack en massa vin... Vi gick vidare till Almagränd och mötte upp Kicki och Emma. Eftersom jag fyllde år dan efter hade Hasse och Olle gett mig att jag skulle få beställa vad som helst i baren på deras bekostnad... Tur att jag glömde bort och inte beställde in något, för jag var som Olle beskrev det perfekt Ulvö full och jag har förstått senare att då är man nog rätt kalasig...

En riktigt trevlig kväll följdes av en liten svårare födelsedagsmorgon men eftersom jag började må bättre på förmiddagen bestämde jag mig för att följa med resten ut och segla. Det är en regatta som är varje år och som går runt ön. Jag mådde rätt bra till en början. Efter ungefär en kvart fick ja spendera resten av turen med att krama porslinstolen...inte så jävla kul. seglingen var mellan 11-15.40 - KUL! not


men jag var ju inte alls bakis utan bara sjösjuk. =P


Flåt!

Okej jag såg nyss att det har gått en månad sen jag bloggade sist, nu är det officiellt jag är världens sämsta bloggerska =(

Det var hur trevligt som helst när Stefan med familj kom till Norrland =) Vi grillade, gick på stan, va på leklandet, badade och var i stugan. Isac har blivit så stor =) Jag hoppas att jag kan träffa honom snart igen. Tyvärr jobbar jag hela sommaren så blir inte så mycket resande för mig.

Midsommar firades med mamma, Mickis, Hasse och Ida, Olle, Henke, Per, Jocke, Wira, Madde, Lasse och dom små tvillingarna Julia och Lova =) Jag hade så sjukt roligt och blev väl en aning överförfriskad =)

Förra helgen kom moster Solveig och kusin Maria upp med taxadoren (blandning tax och labrador) Jinky. Vi hade, om det var möjligt, ännu roligare än på midsommarhelgen =p Vi gick promenader, badade och åkte vattenskidor och ring, grillade och bara hade så himla trevligt! Dom åkte hem i tisdags, mamma åkte också hem.

Snart helg igen och började firandet lite smått idag med en Orup konsert som jag inte hann se och middag på Olearys.

Imorgon är det jobb mellan 9-17 sen vet jag inte vad som händer. Va tydligen prat om stugan å vattenskidor i helgen. Men får se vad som händer. =)

Nu e du uppdaterad tills nästa månad =P

Hejpåre!




Dålig bild. Men här försöker jag åka vattenskidor förra året =)


RSS 2.0