Till mamma =)

Idag var jag och Mickis ute i stugan och längtade till sommaren!

Svårt att förstå vart all snö ska ta vägen och nu hade de smält bort en massa snö!



















Äntligen!
























Så här ser det ut äntligen är kartongerna borta. Fortfarande mkt som ska fixas måla klart i köket, badrummet ska fixas när jag får jobb och nya gardinger osv =P

tar det lite "pö om pö" nu ska jag bara njuta av att allt är uppackat =)

kram


Älskar Salander filmerna och böckerna!

perfekt avslut på helgen!

Efter jobbet igår åkte jag hem med Kicki för att äta god middag och förbereda oss för en natt på stan.
Hamnade på en förfest med en massa norrlänningar och hade hur kul som helst! =) Parken var inte lika roligt det var inget bra drag men i det stora hela så var kvällen väldigt lyckad!


Njuter!

Kommer snart att lägga upp bilder på röran men så länge får du nöja dig med en bild på vad jag ser när jag står i vardagsrummet!


Äntligen!

Allt är nerpackat och nu väntar jag på att mina flyttnissar ska komma!
Fick så klart inte plats med allt på bilden... Undra hur många vändor det blir idag

kram


Fredag= sista natten i lägenheten!

Nyss hemkommen efter dagens arbete. skönt att jag är ledig hela helgen =) Inatt sover jag sista natten i höghuset ska bli så skönt att flytta i från den värsta gatan i stan!

Vi ska börja runt tio imorn och jag har lite grejer kvar att packa i kök och badrum ska ta ett ryck nu och sen ska jag belöna mig med att se en film. Det finns så många jag vill se så jag vet inte vilken jag ska välja!

Social network, Cornelis, the switch är dom jag för tillfället väljer mellan, men det hinner säkert ändra sig många gånger.

Happy friday!


flåt =p

Den enda jag gör är att måla, packa och ibland jobbar jag... inte så kul kanske but what to do?

Därför vill jag berätta att jag nu ska, wait for it - måla! =)

har precis kommit till lägenheten efter att har stressat runt på stan i en evighet. Började dagen med ett möte med jobbcoachen (vilket gick väldigt bra) sen missade jag bussen som jag skulle ta till färgaffären och fick istället gå. Helt ok tänkte jag bara jag tar bussen tillbaka till stan, så klart så missar jag även den bussen. Så jag skyndar mig med ryggsäcken full av grejer och en fyra liters färgburk i handen in till stan för att hinna med bussen till domsjö som går 12.17 - bara för att upptäcka att det inte går någon buss då. Så jag fick snällt vänta på den senare bussen, passade på att äta på jobbet så det var helt okej ändå... men nu jäklar ska de målas!


Kramar



Vad tycker du om min snygga målartröja? Underbar eller hur? =)


zzznark






Jag är så trött och snuvig - hur ska jag orka packa???


Var vill du bo?

...


Eller...


=)


vem orkar packa?

Nu sitter jag i sängen och tittar på röran som jag har ordnat i tron att jag packar... Alla kläder är iaf ner packade så jag känner mig ändå rätt nöjd =P

Jag hade bokat tvättstugan kl 7 imorse men när jag gick och la mig inatt kom jag på att jag inte hade något tvättmedel - surt! vill ju inte flytta med massa tvätt! ska kolla om den är ledig ikväll efter jobbet.

Imorgon ska jag på andra mötet med jobbcoachen (...) så nu har jag precis gjort ett personlighetstest undra om hon kommer att konstatera att jag är enbart lite knäpp eller helt lost?

Hejpåre!

Lägenheten so far









Den bruna listen ska målas vit och sen ska kaklet målas i en ljusblå/turkos färg kommer bli skit snyggt!









Och här tog färgen slut...Typiskt när jag bara hade en vägg kvar!
I vardagsrummet måste jag måla två gånger det ser du nog på den första efter bilden. Lägg även märke till hur mörkt det är utanför fönstret =)


Längtar!



Så spännande Stefan, Malin och Isac bygger hus i Kalmar å vad jag längtar tills jag kan åka ner å hälsa på!

Helt sjukt att man kan få en mängt klossar att bli ett hus! Kolla deras blogg malinstefan.blogg.se
Snodde bilder från deras hemsida: hope that's ok!

Nu ska jag måla vardagsrummet i mitt slott =)

Kramar


Jobbhelg!

In i dímman passar bra på den här helgen (dock innebär den inte ut och festa längre, som det gjorde på den gamla goda tiden). Jobbar idag, lördag och söndag och resten av tiden ska jag packa, packa och packa. Jag kanske borde skaffa jobb på en flyttfirma, det verkar ju onekligen som om jag gillar att flytta... 

Dags att bli vithårig?

Hur lyckas jag få målarfärg i håret? Just nu ser jag ut som om jag har doppat huvudet i färgburken. Inte bra!

Hur gör ni???

Hej hopp!

För en tid sedan sökte jag jobbet som informatör på kommunen. Pratade med dom idag och fick reda på att 98 personer hade sökt jobbet. 98! 6 fick komma på intervju. Hur ska jag kunna slås med 98 personer?

Ringde även ett annat företag som sökte en administratör. Fick inte direkt ut något av det samtalet mer än att de ska börja gå igenom högen med ansökningar som kommit in.

Kan inte ni som fått jobb berätta hur f*n ni gjorde? Hur såg era ansökningar ut?

kram från en som snart inter orkar mer, det är jobbigt att vara arbetslös.

Ny vecka, igen...

Idag har jag jobbat och slitit som bara den. Skyndade mig hem för att skicka in en jobbansökan nu när det är klart så tänker jag ta måndag! =) soffan lockar kanske ska vila lite??

Mysigt eller hur? =)


Tänk vad lite färg kan göra!

Nu är hallen nästan klar. Förmodligen måste jag måla ett varv till men varken orkar eller ser nåt nu i kväll.




måla, måla målaaaa

Känslorna efter mardrömmen sitter fortfarande kvar i mig, drygt! Tycker synd om Kicki som fick jobba med mig idag när jag inte är den sprudlande Camilla som hon är van vid. Men nu är jobbdagen över och jag sitter i den nya lägenheten. Ska försöka varva ner lite sen ska jag måla hallen innan jag går över till Mickis och Cosmos.

Kram


Saknad

Imorse vaknade jag av att jag grät. Drömde om Nora och det var ingen fin dröm. Saknar henne så mycket.



Är helt slut (kul rubrik)

Idag har jag målat, målat och målat och det är redan en enorm skillnad! Borta är dom svettiga äckliga  väggarna i sovrummet!


Tränade mellan 21-22 och 23.00 skickade jag iväg en jobbansökan som jag knåpade ihop lite snabbt. Tror inte att jag har så stor chans på jobbet men man måste ju pröva, sista ansökningstiden går ut kl 24 och jag såg tyvärr inte jobbet tidigare eftersom det är i Umeå och jag har fokuserat på jobb som inte ligger 15 mil bort.

Nu ska jag sova, hejpåre!

 

 

 


Lägenhet <3

Nu sitter jag i fönstret i den nya lägenheten och bara njuter. Har nästan precis kommit hit men har hunnit plocka undan lite. Snart ska jag sätta igång med att spackla. Så fort jag hittar min kameraladdare så kommer det att komma upp bilder =)

Ha det!

Hemma

Nu sitter jag i soffan med fötterna på pallen så skönt! Jag hade tänkt börja packa idag men jag tror inte att jag orkar =P Är helt slut efter träning och mycket att göra på jobbet. Ska bara vila "lite" så får vi se om jag orkar fylla några lådor

Vi hörs!

Jaha då ska jag tydligen jobba =(

Sent igår ringde chefen och hörde om jag kunde jobba idag eftersom en kollega var sjuk. Typsikt tänkte jag, hade ju så mycket planer för dagen och hon kommer säkert att vara sjuk längre och det betyder ju att jag måste jobba imorn igen. När ska jag då hinna måla???

Ridningen igår kändes inte helt ok. Tyckte att det var svårt och fick inte riktigt hästen att bli ställd.
Åkte ju till Mickis igår kväll och imorse körde hon mig till gymmet. Första gången jag tränade själv här i Övik kändes rätt bra men det är ändå svårare att bli peppad när man är själv. Jag behöver någon som pushar mig.

Ha det!


Stressad

Idag är jag så seg. Har precis kommit hem och ska försöka vila en stund innan jag ska iväg till stallet. Kommer att sova hos Mickis för att jag ska ha närmre till nya lägenheten så att jag kan fixa och dona imorgon =)

Vi hörs!

RSS 2.0