Vad har hänt med min stavning???

Helt sjukt vilka konstiga stavfel jag har börjat göra, börjar nästan bli lite rädd =(

Nu ska jag åka hem från jobbet. Ska jobba hemifrån torsdag och fredag så det känns nästan som om jag tar helg redan nu =)

snart lön!

Längtar tills på fredag för då är det löning =) Första riktiga lönen på över ett år känns så skönt! det jag tjänade i butiken räckte ju precis till räkningarna så nu kanske jag kan börja leva igen =)

Helgen var jättetrevlig med massa god mat och massa skratt. I söndags beställde vi en soffa som ska komma om 2 veckor, hoppas verkligen den gör det... A och hans pappa la även in nytt golv i hallen blev jättefint, bilder kommer snart även på kaklet i köket men ni kanske får vänta tills soffan kommer så allt är i toppskick!

Nu ska jag jobba vidare, på fredag kommer a hem igen och då ska vi åka till fjällen mys!

Nu är fredagen här =)

Ska jobba hemifrån idag. har ett möte på banken idag kl 15 så det blir en sen lunchrast för mig idag. Efter mötet tänker jag nog ta helg. kanske jobar någon timme till ikväll eller så kör vi på lite ledighet =) A och jag ska åka och titta på sängar ikväll, hinner vi ska även bil och soffa provas.

Ikväll kommer mamma ska försöka städa lite innan dess också orkade inte göra det igår och det finns byggdamm över allt i lägenheten kanske inte så kul att gästerna kan se sina egna fotavtryck överallt när det ska komma på besök =)

Ha en bra dag!

Bloggen ett år!


redan torsdag = snart helg!

Helt sjukt va snabbt vecka går! den bara försvinner. Redan torsdag det var ju måndag igår =)

Idag tog jag bilen till jobbet väldigt skönt att vara på plats redan vid 8 istället för 9 och ändå åkte jag samma tid hemifrån. Man blir allt lite nervös över den där bilen man vet aldrig om den kommer hålla hela vägen, ge upp eller vägra starta. men idag startade den på första försöket och gick som en pärla hela vägen ner. Hoppas den gör det hem också. (Ja vi ska köpa en ny bil)

Anledningen till att jag tog bilen idag är för att vi har ett väldigt viktigt möte 15,30 som jag tror kan dra över tiden. Min buss går 17,20 (stationen ligger ju en bit ifrån kontoret) och missar jag den går inte nästa förrän 19,20 och då är jag hemma mellan 21-21,30. Tycker att det är lite väl sent. Så passade på att ta bilen. Min chef var sjuk igår så jag hoppas att han kommer idag så att jag inte behövar ta mötet helt själv. Det är jag verkligen inte redo för har ju bara jobbat här i 3 veckor.

Ikväll kommer mannen hem han har bara varit bort i ett dygn men det ska bli kul ändå =) Vi håller på och renoverar upp lägenheten. Har målat kaklet i köket och nu håller vi att bygga om i hallen. Har rivit ut en garderob och ska bygga bättre förvaring. Sen ska vi även byta golv i hallen och köket.

Imorgon kommer mamma upp på en snabbvisit det ska bli jättekul. Försöker komma på nåt kul att göra men det står still i mitt huvud. På lördag blir det iaf middagsbjudning hemma hos oss =)

Kram!

måndag igen

Jag tycker det känns som att det alltid är måndag. men det kanske betyder att veckan bara försvinner? Imorgon har jag jobbat på mitt nya jobb i tre veckor, vad snabbt det har gått. Ytterligare ett bevis på att det går undan.

Idag har jag avverkat ett möte och ska snart ha ett till på eftermiddagen, eller det första mötet var egentligen ett förberedande möte inför det stora mötet som är på torsdag =P

Helgen var kanon bortsett från att jag blev sjukt full i fredags och ägnade lördag dag åt att försöka överleva =P
A och jag festa på ordentligt och han var precis lika bakis som jag (det tyckte jag va bra). På kvällen blev vi bjudna på tacos hos hans mamma, passade perfekt som bakismat =) sen hyrde vi lite filmer; kung fu panda 2 och två till som jag inte kommer ihåg.

Igår gick jag och mickis en träningsrunda, jobbigt som bara den men skönt efteråt. Sen skulle jag och A åka till tippen men den va stängd så vi fick snällt åka hem med all skit igen =P

Kvällen avslutade hos As farmor och farfar för lite farsdagsfika.

Här har ni hela helgen vare sig ni vill eller inte =)

Hejpåre!

ojdå

mitt super flyt som jag hade imorse har svikit mig. hade ett telefonmöte efter lunch och nu kan jag verkligen inte koncentrera mig längre... Skärpning!

Sätt igång och att arbeta!

TGIF

Idag jobbar jag hemifrån och det är så jävla skönt!

Klockan ringde 07.20 istället för klockan 6 och jag var igång med arbetet kl 8 istället för kl 9 (jag börjar 9 eftersom min buss kommer in så sent. Jag sitter inte å slöar framfrö datorn i en timme )  =P Så skönt att jobba hemma. Helt sjukt men jag är verkligen mer effektiv då än på jobbet borde ju vara tvärtom. Eller så är det för att mina kollegor sitter och fikar minst en timme varje dag utöver lunchen. Är jag hemma tar jag ingen fika så då kan jag ju sluta lite när jag vill (tror jag iaf) =P

Ikväll fyller Kicki och så dit ska vi ikväll festa till det lite. Men det bästa av allt är att A kommer hem ikväll =) TGIF säger jag bara =P

Sista kvällen i Egypten

 


En snabb uppdatering

Jag lever!

Arbetar sedan två veckor tillbaka i Härnösand så jag pendlar nästan varje dag förutom då jag jobbar hemifrån.
A har även officiellt flyttat in, så nu är vi sambos. Han har iofs bott hos mig sedan augusti och bara åkt hem för att hämta post och liknande. Känns jättekul!

Kan inte förstå att det snart har gått ett år sedan jag flyttade upp till Övik och bortsett från det skitjobbiga och fruktansvärda att jag behövde ta bort Nora så har året varit hur bra som helst. Rätt konstigt ändå att något så tragiskt och man tror att allt bara kommer gå åt helvete kan vända de och börjar ljusna igen. Jag kan verkligen inte förstå att Nora snart har varit borta i ett år. Känns helt overkligt. Jag har A att tacka för att jag lyckades ta mig igeonom året utan att sörja ner mig totalt. Han kom ju in i bilden i början av februari så då gav det ju mig en massa annat att tänka på förutom att bara tänka på att jag var ledsen. Sen är det klart att jag i vissa stunder har mina svackor och saknaden är stor. Men det blir bättre.

Oj vilket konstgt inlägg det blir, men vem bryr sig? Nu ska jag jobba hörs igen om kanske tre veckor eller så blir jag lite bättre på att skriva inlägg =)

Hejpåre!



RSS 2.0