Sjuk :(

Haft ont i huvudet sen lördags kväll, de börjar dock bli bättre. Var hos en Naprapat igår tänkte att det kanske hade med nacken å göra, liten skillnad blev det nog. Dock mår jag illa som fan, kommer stötvis och ibland känns det som om det gått över men det kommer snabbt tillbaka igen. Är slö i kroppen och känner mig hängig. Varit hemma från jobbet både idag å igår. Vill verkligen inte sitta på en buss om jag skulle få för mig att spy...

Hoppas du har en bättre onsdag än jag! Kram


Liter bilder

Har äntligen börjat bli lite färdig och fått upp lite tavlor på väggen så nu börjar de kännas som ett hem!

Nu är det väggskåp som ska upp i sovrummet, den bruna byrån ska bort å nya nattuksbord ska sättas ihop sen är vi klara :)

Köpte ny gardin till sovrummet så skönt att de blir ljusare där inne. Fast måste få upp rullgardinen får panik när det är så ljust att jag inte kan sova :p

Toan har fått en svart sits tycker de va lite coolt :) satte upp en tavla oxå så jag slipper se väggarna :p

Tror jag vet varför de inte går att kommentera ibland å det är när jag bloggar från mobilen, riktigt knas! Så får de om de funkar nu! :)


Fel!

I förra inlägget är så klart den första bilden på stugan å den andra på utsikten :) knas blev de!


Underbars söndag!

Idag har jag varit i stugan med mickis å familj! Så fint där ute, vi gick lite fram å tillbaka på vägen, för mkt snö för att gå ner till stugan. Sen åkte vi till en grillkåta (haha vilket lustigt ord :p) som ligger precis vid vattnet där vi drack varm choklad å grillade korv! Så mysigt!

Tyvärr har jag haft huvudvärk sen igår kväll å den verkar inte vilja släppa taget, så nu ska jag kura upp mig i soffan å försöka vila lite så kanske den försvinner.

Vi ses snart igen!


Första bilden är på vår mysiga stuga, den andra är på utsikten från grillkåtan.


Så rolig!

Crazy stupid love, för fasen va rolig den va! Skratta så jag höll på å dö :) se den! Typisk chickflick å en mysig må bra film!


TGIF

Känns som om jag alltid skriver så på fredagarna =)

Men idag känns det mer välkommet än förr. Orkar inte jobba mer idag har sån för jävlig mensvärk att jag inte vet var jag ska ta vägen. Vill bara gräva ner mig under täcket, dra ner gardinen och bara sova tills smärtan är borta.

Jag längtar tills på måndag, är inte det lite lustigt man går hela veckan och längtar till fredagen sen vill jag ha måndag på en gång =) Fast det är bara för att Andreaz ska komma hem på måndag, då har han jobbat i 7 dygn. (jag längtar inte tills måndag för att jag ska jobba igen om det va de du trodde =) )

Jag satt på bibblan tidigare idag och jobbade, hade lämnat in bilen på verkstaden. Sen när jag skulle åka hem stannade jag på hemmakväll och hyrde tre riktiga chickflick filmer som jag se i helgen. Börjar nog redan kl 17 idag =)








grattis grattis

Va roligt att det har kommit en liten prinsessa. Men jag skäms över TV4. Normalt så sitter jag på bussen vid den här tiden på väg till Härnösand så jag vet inte hur dom brukar vara, men idag jobbar jag hemma å passade på att titta på nyheterna. Vilka tabbar dom gör hela tiden, pinsamt helt enkelt. Usch.


Jag har fått tuppjuck...

Hela veckan har jag hållit på å fixat i lägenheten efter jobbet. Nu har jag fastnat i hallbyrån å ska rensa ur en låda med skit, så vi får plats med mössor å sånt.

Tror du jag får ut det här eller ska jag slänga direkt?




Utlovade bilder =)

Kom ni ihåg hur det såg ut när jag flyttade in?
Här ska det målas ränder så att det inte lyser vitt om tapeten glipar
Målar lite streck utifall tapeten skulle glipa
Äuhm ville jag verkligen ha en svart randig vägg.... =)
Sa jag att jag villa måla ränder???
Så snyggt! Ursäkta röran men vi bor bland kartonger just nu =)
Vi är så nöjda!
Köket för ett år sedan (innan jag målade hela lägenheten vit)
Fy fan!
Grundfärgen verkar ha sett sina bästa dagar
Grundfärgen verkar ha sett sina bästa dagar....
Nu ska bänkskivan målas svart. Vi tänkte att funkar det behåller vi den annars köper vi en ny...
Tada!
Andreaz och hans pappa var så duktiga och la golv på alla hjärtans dag =)
Så jävla snyggt! köket är tre miljoner gånger snygare och större nu. Och ser du.. den fina diskmaskinen =)
Blomman som är lite för stor för krukan... syns kanske inte så bra men den stöttas med en massa pinnar =P
Vi ville ha lite ljus eller nåt likande på tv väggen för den såg väldigt tom ut, men hittade inget fint på Ikea. Men sen hittade jag dom här fina  i en affär i Härnösand och köpte två stycken i alla hjärtans dag present till A - fast det var nog mer till mig =)
Det var det =)
Igår gick tvättmaskinen sönder det var mindre kul...

Glad alla hjärtans dag! <3

Igår åkte jag och Andreaz till Ikea i sundsvall efter jobbet. Passade på att springa in på biltema och A köpte en del grejer till båten - längtar till sommaren!

På Ikea köpte vi en massa saker till sovrummet, ett skåp till badrummet å en massa annat. Köpte även en stor blomma och jag var så säker på att hade en kruka som skulle passa - jag hade en stor men den var ändå för liten. Bittert! Vi fick försöka kila fast blomman i krukan så att den inte skulle trilla ur :p

Lovar bilder ska komma på allt som är fixat men jag hann inte igår :(

Bussen har inte kommit än så vi får väl se om jag kommer fram till härnösand eller inte.

Fick en skitsnygg bild på min mamma igår!


Oj oj vilken härlig helg =)

Har bara några minuter på mig innan lunchen är slut men tänkte försöka sammanfatta helgen.
Vi hade en riktig hemmafixar helg - bilder kommer när jag är hemma =)
Vi bestämde oss för att måla om köksbänken så att den blir svart istället för vit - resultatet blev kanon! Det kom även upp en supersnygg fondvägg bakom tvn i vardagsrummet, ingen vi hade tittat på när vi var runt och kollade men det blev så jävla snyggt. =)
Vi har även köpt golv som ska läggas in i köket. Nu är det sovrummet som står näst på tur att få sig en makeover. Vi vill köpa en ny säng, men då får vi inte plats med möblerna vi har nu så vi måste tänka om en del å pussla lite så kommer det att bli kanon.
Igår var vi i Andreazs stuga och åkte lite skoter och grillade en riktigt härlig vinterdag. Men det bästa av allt var så klart alla fina bilder som Stefan och Malin skickade på lilla Elli! Jag längtar så det gör ont efter er!
Oj nu är rasten snart slut! Bilder kommer - don't worry!
Over and out!

Igår kl 23.06 blev jag faster igen - till världens sötaste lilla tjej!

Stort grattis till lilla familjen i Kalmar som helt plötsligt har blivit stor =)

Äntligen hemma

Dagen har gått för fort hade behövt ha flera timmar till på jobbet men jag vägrade stanna kvar och åka med bussen kl 19 från Härnösand, jag menar nåt måtta får det faktiskt vara.

Top model går på tv och jag ska gräva ner mig i photoshop och leka fram hur vår vägg kommer att se ut med ränder =)

måndag igen...

Varför känns det som om det alltid är måndag?

Jag sitter och söker jobb, typsikt måndags göra =P
Men tyvärr slinter mina fingrar in på styleroom och en massa andra spännande inredningssidor =)

Grabben är på patrull tills på onsdag och efter jobbet ska vi åka upp till Kramfors och köpa en diskmaskin innan vi rullar vidare norrut =) ÄNTLIGEN det enda vi gör är att diska, tänk va härligt när man bara kan fylla maskinen utan att behöva stå å gnugga fingrarna av sig i varmt slaskigt diskvatten.

By the way har jag "mamma o minimodeller" på i bakgrunden - vilket jävla äckel program! Om jag någonsin blir mamma så är mitt mål att knuffa undan mitt gråtande barn och leva ut mina egna drömmar om att bli en top model - NOT!


Avslutar med något mycket roligare! Hittade den här sjukt snygga väggen på Styleroom!


Söndag

Hej hopp! helgen har som vanligt bara sprungit iväg!

Igår festade jag loss ordentligt med en som är med i brfstyrelsen och hennes kompis. Dom skulle till olearys och frågade om jag ville med. Det var en dragshow föreställning som var så sjukt kul! det var länge sen jag hade så kul när jag var ute så det var helt klart ett bra beslut att att jag följde med =)

Idag mår jag oförskämt bra =)

Jag har verkligen blivitt helt besatt av tanken på att lägenhetsfixa =) jag vill fixa badrummet, byta  bänkskiva i köket, byta golv i köket, fixa fondväggen i vardagsrummet, fixa i hallen och i sovrummet.... haha känns borde dyrt och jobbigt men det skulle bli så jäkla snyggt! =)=)=)=)=)=)=)


Fondtapet!

Imorse kom jag på att jag har ett otroligt begär av att sätta upp en fondtapet i vardagsrummet, bakom tvn. Jag känner mig helt besatt av tanken nästan lite hög (vet dock inte hur det känns men känns det så här verkar de ju rätt kul =P ).

Jag har fallit pladask för denna tapet
Får se va karln tycker när han vaknar. But I love it!

Torsdag...

Här sitter jag och väntar på bussen, igen... Pga alla varningar om snökaos bestämde jag igår för att ta tidiga bussen till station, så nu sitter jag här å väntar på ybuss. Men vart fan är snön? Ska åka bil hem ikväll med A å Co. Sen ska jag gå på nån invigning i en butik som bostadsföreningen blivit inbjuden till.

Jobbar hemifrån imorn å sen är det äntligen helg!

Helgen är en så länge öppen men det kan ju ändra sig fort. Jag vill åka skidor på lördag, men de kanske inte är så kul om det är minus 18 grader :) vi får se helt enkelt. Hade varit rätt skönt men en hemma helg utan en massa inbokat...

Nu ska jag fortsätta vänta... Om 30 min går bussen så då har jag väntat i 45...

Hejpåre!


RSS 2.0