Näst sista dagen på jobbet

Sitter vid mitt tomma skrivbord och tittar runt där det igår var fullt med papper och pärmar. Känns konstigt. Ikväll ska hela projektgruppen åka upp till Höga kusten hotell och äta en avslutningsmiddag. Andreaz är i Sundsvall och kommer plocka upp mig på vägen hem - vilket betyder att jag kan få dricka ett glas rött =)

Imorgon ska förvaltningschefen hålla ett "snyftande" avskedstal till oss och projektledaren har bestämt att vi ska sjunga en låt... Undrar om det verkar konstigt om jag skulle sjukskriva mig??? =P Har absolut inte mot att framträda, göra bort mig eller hitta på bus - men ska jag sjunga för en massa folk vill jag gärna få förbereda mig rätt lång tid innan eller fått i mig en del vin. Så innan middagen ikväll ska vi öva... Jag kan ju i alla fall vara glad över att jag INTE bor i Härnösand det betyder ju att jag inte kommer att träffa de jag gör bort mig för igen - visste att det var bra att pendla till jobbet =)


Ha det!

besatt

Jag är helt besatt av tanken på att köpa hus =) om jag kunde skulle jag vilja krypa in i hemnet.se och gräva mig fram tills jag hittar drömhuset =) jag vill snappa åt mig alla nyheter på en gång och behålla dem så att bara jag och Andreaz får se =P synd bara att det inte kommer ut några nya hus. Det svåra är ju att hitta ett hus som har stor tomt, inte har grannar som ser in i vårt hus fast de står i sitt hus, ligger centralt och inte kostar tusen miljoner =)

tisdagen

Sista veckan på jobbet och sitter här och känner mig allmänt förvirrad. Vad ska jag göra? Allt mitt fokus låg ju på att samordna konferensen så nu vet jag inte riktigt hur jag ska fördriva tiden =p Har suttit och rensat dokument samt papper men det är svårt att veta vad som ska vara kvar eftersom hela projektet ska läggas ner. Annars när man slutar brukar man ju alltid ha någon att slänga över allt på =P
nä nu ska jag fortsätta att inte veta vad jag ska göra... =P
kram

Lördag!

Kan som vanligt inte sova när jag är ledig så jag har varit uppe sen innan 7. Me don't like!

I torsdag hade vi vår avslutningskonferens och vi hade över 200 besökare. Roligt att konferensen blev lyckad :)

Idag ska jag och mamma gå på stan en snabbis innan vi ska på någon bomässa där de ska vara en föreläsning om vad man ska tänka på när man ska köpa hus :) efter de ska vi på ett års kalas. lilla Idas kompisar fyller år och moster och mormor får snällt följa med :p mamma åker hem i eftermiddag, tråkigt tycker jag.

Vill gärna gå på bio ikväll eller hitta på något annat roligt för A jobbar i helgen. Undrar om det är någon som vill följa med?


Hoppas hoppas

Snart ska man tydligen får reda på om man får tillbaka på skatten eller ej. Jag hoppas verkligen att jag får tillbaka och inte ska betala tillbaka. Jag har alltid fått tillbaka men förra året blev de ju så knasigt med A kassan så jag kommer förmodligen bli tvungen att betala tillbaka mina surt intjänade pengar...

Hej!

Oj oj nu går det undan på torsdag har vi konferensen som jag arbetat med hela våren. Sen är det bara en vecka kvar på projektet, känns konstigt att jobbet tar slut så snart.

I helgen som var hade vi en överraskningshelg för Hasses bror som fyllde 40! Det var väldigt trevligt med skidåkning, god mat och trevligt sällskap :)

Och i söndags kom mamma upp hon ska stanna tills på lördag vilket är tur för annars hade vi nog inte hunnit träffas så mkt eftersom det är så mkt på jobbet den här veckan, hon bor hos mickis. Ikväll ska jag å Andreaz ta med mamma på hockey det ska bli kul :) får se om hon förvandlas till ett skrikande monster precis som vi :)

Nu ska ja sova på bussen.


2-2

Tjoho nu står det 2-2 jag håller bog på att bli en riktigt modoit!!! :D


Fredag =)

Hej Fredag, välkommen hit! Det är underbart att träffa dig igen!
Idag jobbar i köket hemma i Övik. Jag har blivit riktigt bra på att multitaska sedan vi köpte diskmaskin för nu både jobbar jag och diskar samtidigt =)
Solen skiner ute och jag vill verkligen inte sitta inne, ingen bra kombination när jag har väldans mkt att  göra idag.
Under lunchen måste jag svicha in till stan och handla det vi behöver inför helgen och sen kl 13 har jag tvätttid. Andreaz kommer nog hem runt 16 tror jag då får det bli middag och sen ska vi förhoppningsvis gå på hockey!
2-1 i matcher står det mellan Modo och Skelletfeå om jag inte minns fel. Så idag gäller det =)
vi hörs säkert lite senare!
hejpåre

Sex and the city

Blev så glad när jag bytte kanal för på kanal 7 går sex and the city the movie! Å jag som verkligen inte ville gå å sova så de här är perfekt!!


Brumm Brumm brummmmmmmmm

den är veckan har varit tradig och lång. Bara en massa bussåkande och jobb. Idag är sista dagen jag åker till hsand för den här veckan skönt!

Har precis ätit frukost och ska snart ta bilen till stan så att sen väntar på mig ikväll :)

Känner mig inte helt 100 och de gillar jag inte, men imorn kommer A hem och det gillar jag :) å på söndag kommer mamma och det gillar jag också jättemkt!

Ha en bra torsdag!


Zzzzzzzzzzz

Nu måste rullgardinen upp - jag kan inte sova!


Dags att ta helg?

Snart packar jag nog ihop för idag tror jag!

Har gjort det jag skulle idag, kan iofs börja med nästa veckas lista men känner mig lite för lat för det... När jag jobbar hemma tar jag inga direkta raster utan sitter vid datorn från att jag börjar tills dagen är slut, därför tycker jag att jag ska få sluta lite tidigare. Idag har jag visserligen sprungit till tvättstugan stup i kvarten så det kanske räknas som dagens rast? Har inte bestämt mig än... Har nog datorn på men tar och går runt lite i lägenheten tror jag, börjar få ont i huvudet och det vill jag verkligen inte ha igen!

Vår annons till avslutningskonferensen ligger finns idag i Tidningen 7! Kul tycker jag =)

Lärande för framtiden, eAkademins avslutningskonferens

TGIF =)

Idag jobbar jag i Övik, det känns så skönt förutom att jag vaknade klockan 6. Inte så uppskattat med tanke på att jag när jag jobbar hemifrån skulle kunna gå upp 15 minuter innan jag ska börja... Eftersom jag inte kunde somna om kollade jag på Nanny (ska den serien aldrig sluta sändas?), något annat trashprogram, utröstningen i något Bachelor program och nyhetsmorgon. Vad mycket man kan hinna se på tv i en timme =P

Karln jobbar idag med och kommer hem ikväll. Jag har tänkt bjuda på fin/mys fredagsmiddag som ska stå på bordet när han kommer hem. Som en riktigt hemmafru =P

Tom efterrätt tänkte jag bjuda på - Creme Brulee, har dock aldrig gjort de förut så vi får se hur de går =)

Har bokat tvättstugan klockan 10 så kommer springa mellan datorn och tvätten nu på fm. Måste passa på när jag jobbar hemma annars skulle jag bara få springa runt i sktitiga kläder. (vår tvättmaskin gick ju sönder för några veckor sedan)

Måste ta mig in till stan på lunchen och handla all mat till kvällen och vin =)

Annars vet jag inte riktigt vad som händer skönt att ta helgen som den kommer=)

Kram

Stop Joseph Kony

Har stött på den här filmen ett antal gånger på facebook, bloggar och på You Tube.

Den handlar om att stoppa en man som heter Joseph Kony, en LRF-ledare som kidnappar barn och gör dem till sexslavar och barnsoldater.


Det har nu skapats en kampanj i USA som går ut på att denna man ska fångas och ställas inför rätta för. I  samma veva som denna film tar över internet har jag även märkt att många ifrågasätter organisationen som ligger bakom filmen.


Jag väljer att publicera filmen på min blogg och i mitt fall lägger jag inte fokus på vem som har gjort filmen eller exakt hur många procent som går till välgörenhet - jag vill att detta ska uppmärksammas och väcka diskussion.

Kolla på filmen, tänk igenom vad de vill säga och fundera, den är helt klart värd att se.

(Sen blir jag som marknafsförare även intresserad av den gerilla marknadsföring organisationen använder, men det är en annan historia.)

Torsdag

Kunde inte komma på en tråkigare rubrik... Blev en tidig lunch idag för vi ska ha möte 12.30. Dock har jag redan hunnit äta och är tillbaka vid min dator redan 11.43. Rätt segt. Saknar alla härliga och livliga diskussioner som man brukar ha i ett lunchrum, en chans ta igen sig och prata av sig =(

Nu funderar jag på om jag ska gå ner på stan bara för att få lite luft men det blåser så och är så kallt. Usch vilken tråkdag det blev =P

Namnsdag!

Jag blev jätteglad och överraskad när jag gick in på Kajs blogg på lunchrasten och hittar en bild på mig själv tillsammans med en till Camilla tydligen har vi namnsdag idag =)

Det gjorde hela min dag, tack Kaj!



Nervkittlande att gå på hockeyn!

Man behöver inte vara 120% besatt av hockey för att tycka att det är roligt att gå på match! Igår var det nog ingen bra match om man har dåliga nerver matchen vände från ena sekunden till den andra. Modo gör mål och alla är glada, sen efter typ 20 sekunder gör Linköping mål och så fortsätter det resten av matchen. Tillslut vann Modo i straffar de va spännande! Så nu är "vi" i slutspel så kul! :D

Ikväll är det premiär av greys två avsnitt jag är så happy!

Nu ska jag fortsätta med min skönhetsömn, ha en bra dag!


Buss = sovpaus?!?

Nu måste jag försöka vakna till liv, torka bort dreglet och få bort gruset i ögonen för så fort bussen kommer till stan blir jag upplockad av Andreaz å sen ska vi på hockey och heja så att modo tar sig vidare till slutspel :)


Tisdag

God dagens,
I härnösand skiner solen men jag orkar ändå inte palla mig ut på lunchrasten. Sitter och letar efter drömhuset, har dock inte hittat det än =P

Idag har jag ett riktigt "Vill åka till Kalmar - BUMS!" craving. Innan lunch kom jag på att det i juni är ett helt år sedan jag träffade bror med familj, det är INTE OKEJ! Fasen för att jag ska bo i Norrland och mysfamiljen i Kalmar det är ju hela 100 mil som skiljer oss åt. Jag längtar tills den dagen jag får ett fast jobb som gör att jag kan planera in fler resor söderöver. Men jag, Andreaz, Mickis, Hasse, Ida och Cossi ska i alla fall åka ner till Valborg och jag längtar så himla mycket att det gör ont!

NU ska jag fortsätta att slösurfa tills rasten är slut och jag ska börja jobbsurfa istället.


Hörs en annan gång ciao!



Helg

Kan inte sova så passa på att titta lite på tv innan vi åker till skidbacken. Känner mig inte helt 100 än men tänker ändå åka med, blir inte piggare av att vara hemma hela tiden - ljus i need ljus! :) det finns ju en stuga jag kan gå in å vila i om jag behöver.

Igår kväll åkte den gamla byrån ut å väggskåpen och tvn kom upp. Blev otroligt ljust i sovrummet och stort! Synd att det kommer bli litet och trångt igen om vi köper en ny säng :p

Lyckades inte ta någon bra bild, men så här ser det ut. Bilden med byrån är tagen rätt långt innan A flyttade in och när han flyttade in så flyttades min tv till sovrummet och placerades på byrån :p så den har inte sett så där tom ut sen i höstas :p



?

Inte hittar man en bild över internet? Jag skyller alla konstiga fel på att jag är sjuk! :P


Tradigt att vara sjuk!

Trodde att jag höll på att bli bättre men kroppen vill fortfarande inte riktigt hänga med. Idag har jag iaf kunnat jobba lite grann så då känns det lite bättre.

Hoppas att jag blir bra idag, imorgon har vi nämligen tänkt att åka till Solberg och åka skidor.
Bilden är inte min hittade den på en blogg nånstans över internet. Sorry!

RSS 2.0